ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2020

Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Νευροκοπίου (Π.Ο.Σ Νευροκοπίου) σε συνεργασία με το Δήμο Κ. Νευροκοπίου προκηρύσει την τέλεση της Αθλητικής – Πολιτιστικής Διοργάνωσης με την επωνυμία «FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ 2020».

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει τέσσερεις αγώνες βουνού 15, 46, 93 και 261 χιλιομέτρων σε συνθήκες ημιαυτονομίας, καθώς επίσης και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. 
Σκοπός της Διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και προβολή των ιστορικών, πολιτιστικών και εκκλησιαστικών μνημείων, της γεωγραφικής και κλιματικής ιδιομορφίας, των σημείων φυσικού κάλλους, των προϊόντων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νευροκοπίου, καθώς και ο σεβασμός των ηθικών αξιών του “ευ αγωνίζεσθαι” και της ευγενούς άμιλλας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 30 Απριλίου – 3 Μαΐου 2020 στην περιοχή του Δήμου Νευροκοπίου.
Συγκεκριμένα:


1. Υπερμαραθώνιος Αγώνας Βουνού με την επωνυμία «ΠΑΝΟΡΑΜΑ – PANORAMA» 261 χιλιομέτρων και 11.000 μ θετικής υψομετρικής διαφοράς, με τρείς διαφορετικές κυκλικές διαδρομές των 85 περίπου χιλιομέτρων η κάθε μία. Πιστοποιημένος στην ITRA με 6 πόντους.

2. Υπερμαραθώνιος Αγώνας Βουνού με την επωνυμία «ΥΨΙΠΕΔΟ – HIGHLAND» 93 χιλιομέτρων και 4.738 μ θετικής υψομετρικής διαφοράς, ο οποίος αποτελεί το δεύτερο τμήμα της διαδρομής των 261 χιλιομέτρων του αγώνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Πιστοποιημένος στην ITRA με 4 πόντους.

3. Μαραθώνιος Αγώνας με την επωνυμία «ΗΡΩΕΣ – HEROES» 46 χιλιομέτρων και 2.000 μ θετικής υψομετρικής διαφοράς, ο οποίος διέρχεται από τα ιστορικά οχυρά του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Πιστοποιημένος στην ITRA με 2 πόντους.
4. Λαϊκός αγώνας δρόμου 15 χιλιομέτρων με την επωνυμία « ΛΙΣΣΕ – LISSE»

Οι όροι συμμετοχής, η διαδικασία εγγραφής στους αγώνες, το κόστος συμμετοχής τα έπαθλα και άλλες λεπτομέρειες εμφανίζονται στον κανονισμό των αγώνων, ο οποίος έπεται.

Από την Οργανωτική Επιτροπή 
FROZEN PEAKS

Νευροκόπι 13 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ