ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΑΣ !!!

⚠ 9 ανεμογεννήτριες ύψους 152 μ. κυριολεκτικά επάνω στο υφιστάμενο εδώ και πολλά έτη δίκτυο μονοπατιών με το όνομα Granitis Trail, στο οποίο διοργανώνεται ετησίως ένας από τους πιο διάσημους αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, το Granitis Trail Run (https://granitistrail.gr/).

Πρόσφατα μάλιστα το μονοπάτι πιστοποιήθηκε με το Διεθνές σήμα Green Flag Trails (https://greenflagtrails.org/) από τον παγκόσμιο οργανισμό World Trails Network, καθιστώντας το έτσι το δεύτερο δίκτυο μονοπατιών στην Ελλάδα -μετά το αντίστοιχο των Κυθήρων- που λαμβάνει αυτή την διεθνούς εμβέλειας πιστοποίηση.

Μέσω της πιστοποίησης αυτής αναγνωρίζεται όχι μόνο η αξιέπαινη προσπάθεια που έχει γίνει για τη δημιουργία και διαχείριση της διαδρομής Granitis Trail, αλλά και η σημαντική οικολογική αξία της περιοχής.

? Συμμετέχουμε στη δημόσια διαβούλευση που διεξάγεται εδώ: https://eprm.ypen.gr/src/App/w2/5111? Συμπληρωμένο έντυπο Δ11 με τεκμηριωμένες αντιρρήσεις για το έργο εδώ: https://docs.google.com/…/1wcR68zXJuQBIGZI2mAdEICuNDBAc…‼

Στην εικόνα βλέπουμε πως 6 από τις 9 ανεμογεννήτριες τοποθετούνται κυριολεκτικά επάνω στη διαδρομή (με πορτοκαλί χρώμα).

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΛΙΒΑΣ | Facebook

Απάντηση

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ