Κ. Νευροκόπι: Δωρεάν test μέσα από το αυτοκίνητο

Την Δευτέρα 30/11/2020 από τις 10 το πρωί, στην διασταύρωση Νευροκοπίου – Οχυρού, θα πραγματοποιηθεί διενέργεια μαζικών τέστ κορονοιού με τη διαδικασία drive-through.

Η διαδικασία αυτή γίνεται στα πλαίσια των δράσεων ελέγχου της διασποράς του ιού από συνεργείο του ΕΟΔΥ Δράμας.Η υπηρεσία drive-through δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να πραγματοποιήσουν τεστ ανίχνευσης COVID-19 σε λιγότερο από 10 λεπτά, εύκολα, γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το αυτοκίνητό τους.Οι δημότες που επιθυμούν να εξεταστούν:

-καλό είναι να έχουν μαζί τους την ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους

-τσεκάρουν το πρώτο κουτάκι (Β1) στη βεβαίωση μετακίνησης ή στέλνουν sms

-οδηγούν με το αυτοκίνητο τους μέχρι την διασταύρωση Νευροκοπίου – Οχυρού με κατεύθυνση προς Δράμα και με τον συντονισμό του ΑΤ Νευροκοπίου θα οδηγούνται μέχρι τον χώρο στον οποίο θα πραγματοποιείται η δειγματοληψία τηρώντας τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Σε αυτή την δύσκολη περίοδο πρέπει όλοι με σύνεση, πειθαρχία και υπευθυνότητα να λάβουμε όλα τα μέτρα που μας υποδεικνύονται από τους ειδικούς επιστήμονες, προκειμένου να βγούμε όλοι κερδισμένοι από αυτή τη μάχη.

Για να είμαστε σίγουροι για την υγεία μας και για να διασφαλίσουμε την υγεία των κοντινών μας προσώπων καλό είναι να πραγματοποιήσουμε το τεστ για τον covid-19.

Απάντηση

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ