Κ Νευροκόπι: Συνάντηση Δημάρχου με τους Προέδρους των Κοινοτήτων

Την Πέμπτη 26 Σεπ 2019 για πρώτη φορά στον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των Προέδρων των Κοινοτήτων του Δήμου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τους Προέδρους προσκάλεσε σε συνάντηση ο Δήμαρχος κ Γιάννης Κυριακίδης, προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η νέα Δημοτική Αρχή, αλλά και να ακούσει σε πρώτη φάση τις προτάσεις τους και τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης επέμβασης.

Οι Πρόεδροι αφού ενημέρωσαν τον Δήμαρχο παίρνοντας τον λόγο καθένας ξεχωριστά από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρο Ιφόγλου, χαιρέτησαν αυτή την συνάντηση, η οποία για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα στον Δήμο, δείχνοντας ότι η νέα αυτοδιοικητική περίοδος ξεκινά με καλύτερες προϋποθέσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Δήμαρχος απάντησε σε κάθε Πρόεδρο ξεχωριστά και τόνισε ότι η καλή συνεργασία είναι αναγκαία και θα λειτουργήσει προς όφελος των Δημοτών. Κλείνοντας είπε ότι στόχος είναι να συνεχιστούν οι συναντήσεις και να αναπτυχθεί περαιτέρω η συνεργασία της Δημοτικής αρχής με τις Κοινότητες, με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων, των ανάγκων της κάθε περιοχής, στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου, αλλά και τις προοπτικές για την εκτέλεση σημαντικών έργων.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και έλαβαν μέρος στη συζήτηση οι αντιδήμαρχοι Αντρέας Αμαραντίδης, Νίκος Νικολαΐδης, Φώτης Φιλιππίδης και οι Πρόεδροι Νευροκοπίου, Βροντούς, Βαθυτόπου, Λευκογείων, Οχυρού, Δασωτού, Χρυσοκεφάλου, Ποταμών, Καταφύτου, Παγονερίου, Αχλαδιάς, Γρανίτη, Μικροκλεισούρας, Μικρομηλιάς.

Απάντηση

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ