Διάθεση Βεβαιώσεων Μονίμου Κατοικίας

(ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ)

Από αύριο Δευτέρα 12 έως και Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, στην Είσοδο του Νέου Δημαρχείου και ώρες από τις 09:00πμ έως 12:30μμ, θα διατίθενται στους Συνταξιούχους του ΟΓΑ (υποχρεωτικά με το δελτίο ταυτότητας) Βεβαιώσεις Μονίμου Κατοικίας.Την Τετάρτη και την Πέμπτη, 14 & 15 Οκτωβρίου 2020, στην Είσοδο του Νέου Δημαρχείου θα διατίθενται Βεβαιώσεις Μονίμου Κατοικίας και στις υπόλοιπες ειδικές κατηγορίες όπως:

α)Πολύτεκνους Τρίτεκνους, β) Άτομα με αναπηρία σε ποσοστό άνω του 67% , γ) Μακροχρόνια άνεργοι δ) Οικογένειες στρατευμένων. Στις ειδικές κατηγορίες πλην ΟΓΑ απαραίτητη προϋπόθεση εκτός του Δελτίου ταυτότητας είναι και τα κατάλληλα αποδεικτικά έγγραφα ανά περίπτωση.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δασαρχείου, δεν θα δοθούν βεβαιώσεις Μονίμου Κατοικίας στους υπόλοιπους κατοίκους που δεν ανήκουν στις παραπάνω ειδικές κατηγορίες.

Επίσης από αύριο Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, οι κάτοικοι της Κοινότητας Νευροκοπίου μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες τους σε καυσόξυλα, με την υλοτομία ιστάμενων χλωρών δένδρων όλων των δασοπονικών ειδών (πλην οξιάς), (ακατάλληλων για την παραγωγή χρήσιμης ξυλείας) έως 13-11-2020 από τις προβλεπόμενες για τον σκοπό αυτό συστάδες των εγκεκριμένων διαχειριστικών Μελετών. Για την Κοινότητα Νευροκοπίου από τις συστάδες Δ.Τ. 30δ,30ε, 30στ, 30ζ, και 30η΄, του Δημόσιου Δασικού Συμπλέγματος Εξοχής – Λευκογείων – Κ.Νευροκοπίου.

Σημ.: Υποχρεωτική χρήση μάσκας και αποστάσεις

Απάντηση

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ